luni, 16 mai 2011

Bugawakalapakacionchispinci (citeste asta de 5 ori foarte repede)

Si mai multa dragoste din partea mea!

Acum ca se apropie sesiunea, am o tema in cap ce nu are nici cea mai mica legatura cu prima propozitie.

Mes amis, ati discutat vreodata despre bine si rau ? (… da stiu, e o tema banala pentru inteligenta voastra astronomica, dar asa, ca muritor vreau sa aflu parerea voastra)

Ca de fiecare data cand incep sa alerg pe campurile mintii mele inguste in infinit, am sa incep cu:

El argumentos numerous unos:

Voi incepe sa deviez de la vesnicul citat al lui nenea Shakespeare :” Nu exista nimic bun si nimic rau, doar gandirea face sa fie asa”. Aceast mic citat mi-a dat de gandit… eram mic si eu, cred ca aveam 15 ani. Domnul ce a afirmat asta e destul de tare, dar totusi ce inseamna ? Inseamna ca nenea Shakespeare a blamat religia, sau a negat existent entitatilor binelui si ale raului ?... poate, de unde sa stiu eu ce gandea.

Parerea mea (asta asteptati, nu ? … yeah, sure) este ca omul a zis ceva mult mai complex (la fel ca si bunicul Nietzsche, stiti voi ce a zis, dragi mei intelectuali). Eu cred ca a initiat o relativitate in ceea ce este bun sau rau, caci in final daca stai si te gandesti bine, nu exista ceva extreme de bun sau extreme de rau in lumea aceasta.

Binele este relativ, la fel ca si rau ! Caci in final, daca ma grandest bine TOTUL ESTE RELATIV !!! Justitie, frumusete, intelect, si asa mai departe, toate depind de o anumita perspectiva. Ceea ce ma face sa ma gandesc la faptul ca nimic nu este bun sau rau, totul depinde doar de ceea ce zice gloata…

Of, Of of,(interjectie pornache), Offff. Si iarasi ma intorc la gloata, narod,multime. De ce mereu dau de voi, dragele mele amibe ?

Argument numéro deux : Omenirea ii principalul furnizor de bine si rau, dar aceasta nu poate, iarasi, da un rau sau un bun suprem, cel putin unul prezent in aceasta lumea (Nu comentez asupra religiei). Ma gandesc (exagerez evident…aceasta activitate ma depaseste) la faptul ca pana la urma fiecare gloata, sau chiar toata gloata poate fi usor controlata de cea mai zgomotoasa voce. Totusi, logic, acest lucru implica prezenta unei voci puternice, care are calitatea de a spune ceea ce doreste multimea… dar nu este asa. Se pare ca « vocea » in cauza reprezinta glasul celui care este…cum sa zic sa nu para urat.Hmmm. PROST !

Deci multimea de oameni este controlata, in majoritatea cazurilor, de cel mai prost dintre ei, dar cum reuseste acesta sa convinga atati indivizi ? Este foarte simplu : PROSTI LA PROSTI TRAG ! Jignitor ? sper ! Daca narodul este controlat de cel mai prost din ceata, atunci, draga-mi ceata isi merita soarta !

Acest argument este prezent doar de dragul generalizarii ideii ca majoritatea sunt prostii. (I feel good in my shoes )… Iarasi dau de iubirea mea eterna, 愚か ! (ma joc cu goagle translate).

Аргумент номер три (iubesc goagle) : Evident ca nu exista post in care sa nu prezint prostii, asa ca nu o voi face, deoarece daca vreti sa stiti mai multe despre prosti, cred ca scrie undeva mai jos.

Cu toate acestea: Prostii sunt cei ce dicteaza binele si raul ! Ia si gandeste-te la asta cand te culci.

All in all, mes amis, voi decideti ce este bun, fie pentru voi fie pentru cei din jur, si acelasi lucru este valabil si in cazul raului. In final, toate sunt asa cum sunt, caci vocea ta nu poate fi auzita, iar daca se aude, gandeste-te ca ai reusit sa ajungi la un prost, iar in cazul in care te asculta si te urmeaza, esti foarte tare… sau la fel de prost !

Cheers, fuckwads !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu